Laptop Accu voor X93SV Asus 5200mAh

February 8, 2018 | Author: | Posted in Article Marketing

Voor minder dan 800 euro, de Accu Asus a41-x550a , een nieuwe laptop met een biometrische speler die draait op Windows 10 Pro, kan nu worden gekocht op de Franse markt. Het begint een nieuwste generatie processor Kaby Lake Refresh Low Power Quad Core i5, een goede hoeveelheid RAM-geheugen, een dedicated SSD opslagoplossing of zelfs een USB-3,1 type-C-verbinding.

De ASUS P1501UA-dm598 R is een 15-inch high-definition draagbare PC voor professioneel draaiend gebruik.

Op zowaar tourniquet voort venster 10 Prof, te meerder volslagen voorstelling dan venster 10 klassikaal van zijn vergevorderd zekerheidstelling en netwerk regie gereedschap zulke zoals BitLocker. Accu Asus x93sv Daarnaast, met de ingebouwde Windows hello-compatibele biometrische lezer, de OS identificatie is eenvoudig en veilig.

Het is bijzonder gewaardeerd de anti-glare behandeling van het scherm zorgt voor een betere zichtbaarheid in het licht milieu (ex: exterieur) dan een glanzende plaat. Full HD, het scherm leent zich ook zeer goed om de weergave van high definition content, zoals Video’s als gevolg van de 16/9e formaat.

Als de Intel UHD 620 grafische oplossing ingebouwd in de processor maakt het mogelijk om Foto’s en Video’s te bekijken, zal het niet verleiden de spelers. Accu Asus a42-g750 Met het, is het inderdaad noodzakelijk om voorbereid te zijn op concessies en te vestigen voor oude Opus weinig gulzig in de grafische middelen.

In ieder geval, deze computer levert nog steeds goede algemene prestaties, omdat het berust op een goede hoeveelheid van 8GB RAM in combinatie met een laatste generatie low-power processor en in het bijzonder een Kaby Lake Refresh Quad Core i5-8250U. De laatste is krachtiger dan een Low-Power Core i5 Kaby meer onder multi-core architectuur software.

Asus A41-X550E Laptop Accu lanceert in Frankrijk een nieuwe krachtige veelzijdige laptop targeting spelers met een Full HD IPS 144Hz G-Sync 17-inch display op dit moment te koop Flash voor 2499 euro, een nieuwe veelzijdige krachtige laptop op hun gemak in games met een Full HD IPS 144Hz G-Sync 17-inch scherm , de ASUS ROG hersenschim G703VI-E5046T. On-line, dedicated Nvidia GTX Pascal Premium grafische kaart, goede hoeveelheid RAM, Quad Core i7 Kaby Lake processor, dedicated SSD hybride opslagoplossing en snelle harde schijf, backlit chiclet toetsenbord of USB 3,1 connectiviteit type-C Thunderbolt 3, allemaal in Windows 10.

Het is inderdaad in staat om te draaien zonder concessies de meest recente games en rijk aan grafische middelen dankzij de speciale Premium Card GeForce GTX 1080.

Met het oog op de vloeiendheid in de games te verbeteren, de G-Sync-technologie (onverenigbaar met Optimus) aanwezig is en synchroniseert tot de meest alleen de GTX 1080 met het scherm. In dezelfde optiek, de laatste profiteert van een 144Hz frequentie (tegen 60hz als standaard).

IPS, het scherm biedt ook een nauwkeuriger dan gemiddeld colorimetrie evenals belangrijke verticale en horizontale kijkhoeken. Accu Asus a32-k53 Dankzij de volledige HD-definitie leent het zich goed voor high definition-inhoud en vooral voor Video’s vanwege zijn 16/9e formaat. Bovendien wordt het scherm behandeld anti-reflecterende en dus meer rustgevend voor de ogen voor lange periodes dan een glanzende plaat en meer leesbaar in het licht milieu.

Reactiviteit die een element een belangrijk element in de games, vindt men natuurlijk geïntegreerd een zeer snelle dedicated SSD die met zijn 256 GB kan de belangrijkste Games/software in aanvulling op het systeem host. De SSD wordt geleverd met een snelle harde schijf (7200 rpm versus 5400 rpm meestal) met een goede capaciteit van 1000 GB aan meerdere bestanden en software tegemoet te komen.

Natuurlijk, het hart van deze computer is up-to-par, het leveren van een macht in staat om de meest veeleisende gebruikers, met inbegrip van spelers te vullen. Accu Asus a32-k72 Inderdaad, een Quad Core i7-7700HQ Kaby Lake processor in combinatie met een goede hoeveelheid 16gb RAM is geïntegreerd.
Op deze manier, we profiteren van een onvergelijkbaar meer responsieve en vloeiende werking dan met een PC zonder SSD met een Dual Core processor en 4gb DDR3/4, het verschil is bijzonder sterk onder de veeleisende banen in de CPU en RAM middelen hefboomwerking een multi-core architectuur zoals fotobewerking, videobewerking of 3D-rendering.

Aan de connectiviteits kant, is deze laptop ook goed uitgerust met zijn USB 3,1 type-C Thunderbolt 3, zijn Bluetooth 4,2 en Wi-Fi AC modules voor het communiceren en het verbinden wirelessly, zijn audio en havens Ethernet, Accu Asus a32-n55 HDMI video output en Mini-DisplayPort geschikt om deze PC eenvoudig aan te sluiten op een TV, bijvoorbeeld als de 4 USB 3,0 (compatible USB 2,0) die overdrachten garandeert tot 10 keer sneller dan in USB 2,0 als u verbinding maakt met USB apparaten 3,0.

Het geheel wordt ondersteund door een dedicated SSD opslagoplossing die een veel meer responsieve en vloeiendheid op een dagelijkse basis dan een harde schijf. In vergelijking met de laatste, moet worden opgemerkt dat een SSD is minder energie, meer schokbestendig en stil. Zoals vaak, echter, de capaciteit van de onboard SSD is minder dan de standaard voor harde schijven. Schaalbaarheid is echter een weddenschap, omdat een 2,5 inch slot beschikbaar is. Met andere woorden, u een harde schijf of een tweede SSD op deze computer!

En natuurlijk is het ook mogelijk in de opslag om jezelf te helpen van een externe opslageenheid, bijvoorbeeld door te kiezen voor een USB 3,0 apparaat. Dit zal voordeel halen uit overdrachten tot 10 keer sneller dan in USB 2,0.

De onboard verbinding bestaat uit 3 USB met inbegrip van 2 USB 3,0 (compatibele USB 2,0) maar ook van 1 USB 3,1 type-C, Wi-Fi draadloze AC en Bluetooth 4,1 voor verre verbindingen en mededelingen, 1 audio haven en 1 HDMI video output goed nuttig om deze PC aan een TV o gemakkelijk te verbinden r monitor bijvoorbeeld.

Facebook Comments

Author:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
LinkedIn
RSS